NL FR

Mam

Een uniek en intiem moment voor jou alleen

Mam
Mamamassage

Mamamassage

Verwen jezelf

Voeden, optillen, verschonen, tientallen keer in en uit je bed stappen. Het heeft allemaal een enorme impact op je lichaam. De tijd nemen voor jezelf om je lichaam te laten herstellen, vraagt bij de meeste mama’s veel moeite.

De postpartum mamamassage heeft twee belangrijke functies:

  • Het zorgt voor ontspanning en verlichting van jouw pijnlijke lichaam
  • Het ondersteunt jouw (emotionele) herstel

Een massage na de bevalling richt zich extra op de nek en schouders (verkeerde houding voeden en dragen) de armen, het bekken, handen, voeten en benen. Met de massage verhoog je de bloedsomloop en zorg je voor een snellere afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen. Het kan daarnaast een positief effect hebben op je hormoonregulatie en daaruit (voor mama’s die bv geven) automatisch op je melkproductie.

Praktische info
Praktische info

Als jij als nieuwe mama zo’n massage krijgt, creëer je ook een moment voor jezelf. Dat is een hele belangrijke bijkomstigheid. Er wordt even voor jou gezorgd, jij hoeft niet te zorgen.

Gun jezelf of iemand die je lief hebt, zo’n massage. Gun jezelf de rust, de warmte en ondersteuning in deze bijzondere (en hectische) tijd. Jouw lichamelijk herstel is van groot belang, niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Vanaf 4 weken na de bevalling

Keizersnede: vanaf 6 weken na de bevalling

Voor elke mama, ongeacht hoe oud je kindje al is

Gebruik van massageolie op natuurlijke basis

€ 80 / Sessie
60 minuten
Reserveer een plekje of druk op de knop rechtsonder de pagina