NL FR

Belangrijke weetjes

Hoeveel bezoekers zijn er toegestaan?

NOOK Babyspa is een rustige omgeving, daarom raden we aan om dit moment zo intiem mogelijk te houden. 2 personen per baby met een minimum leeftijd vanaf 12 jaar. Wij werken steeds per gezin. 

Wanneer je langskomt bij NOOK Babyspa beleef je de sessies met je eigen gekozen intieme bubbel. Geen andere gezinnen, geen andere baby’s, geen andere prikkels; gewoon genieten!

Hoe kan ik een cadeaubon verkrijgen?

Stuur ons een mailtje op info@nookbabyspa.be met je eigen gekozen bedrag en je kan de bon in overleg met ons komen afhalen in de zaak. Wij kiezen ervoor om plotse bezoekjes in de babyspa te vermijden en spreken het liefst met je af wanneer de afhaling het best past in onze planning ! Je cadeaubon is 1 jaar geldig na de aankoop. 

Hoe kan ik betalen?

Je legt de afspraak vast via ons online boekingsplatform. Na de sessie kan u bij ons betalen via bancontact, payconic of cash. Indien u een cadeaubon heeft neem je deze mee.

Mag ik foto's nemen tijdens de sessie?

Uiteraard mag je foto’s nemen tijdens de sessie. Wat een leuke herinneringen! We raden daarnaast wel aan om tijdens de sessie vooral te genieten van de rust en uw baby. Foto’s en video’s zijn niet prioritair.

Wat met voeding?

Zorg dat je baby goed gegeten heeft voor de sessie. Zo kan hij/zij ook optimaal genieten en bewegen tijdens het drijven.

Vaccinaties en ziekte?

Is je baby net gevaccineerd raden we een sessie de eerste vierentwintig uur af na vaccinatie. In geval van ziekte, is een sessie in de babyspa niet toegelaten. Neem tijdig contact met ons op en we plannen een nieuwe datum.

Hoe bereid ik mij voor op de sessie?

Kom je voor een babysessie? Zorg dat je lieve kleintje zijn/haar voeding kreeg en met voorkeur ook wat heeft kunnen slapen zo kort mogelijk voor de sessie. Wens je een voeding te geven voor de sessie van start gaat? Gelieve ons te contacteren, dan proberen we hiermee rekening te houden in de planning.

Kom je voor een zwangerschapsmassage? Indien een gecompliceerde zwangerschap; contacteer ons voor je langskomt.

Je hoeft in elk geval niets extra mee te brengen.

Voor de babysessie breng je de gebruikelijke luiertjes mee uit de verzorgingstas. Zwemluiers voorzien wij.

Voor de zwangerschapsmassage raden wij aan om comfortabele lingerie te dragen.

Wat is de temperatuur van het water in het badje?

De temperatuur van het water schakelen wij over vanaf de leeftijd van 3 maanden:

 • 0 - 3 maanden: 37 graden
 • 3-8 maanden: 36 graden

Tijdens de warme zomermaanden houden we de temperatuur standaard op 36 graden, ongeacht welke leeftijd.

Je kleintje doet aan sport tijdens de hydrotherapie! Hij/zij beweegt heel intens en op een manier dat je baby, noch jullie als ouder dit gewoon zijn. Net zoals wij als volwassene voelt de baby zich na een sportsessie ‘voldaan’ en kan hiervan wat moe worden. Een flink dutje na de sessie zal wonderen doen!

Is er parkeergelegenheid?

Er zijn parkeerplaatsen in de straat. Je kan je auto ook helemaal veilig achterlaten in 1 van onze vele ondergrondse Kortrijkse parkeerplaatsen; dit zijn alvast de dichtste bij NOOK Kortrijk:

 • P K in Kortrijk
 • P Houtmarkt
 • P Veemarkt
 • P Broeltorens
Hoe vaak kan ik komen?

Hoe vaker een baby komt hoe meer (gezondheids)voordelen dit met zich meebrengt. Ook wordt de uithouding van je baby groter en is hij/zij in staat om langer te drijven. Wil je graag wat vaker langskomen, dan stellen we samen een schema op.

Weet je dat je een mooie korting krijgt bij de aankoop van meerdere sessies? Goed voor je baby, voordelig voor jou!

Hoe laat word ik verwacht?

U wordt stipt verwacht op uur van afspraak. Op deze manier kunnen we in alle rust de voorgaande sessie afronden en op tijd aan de sessie starten.

Kan ik diensten van NOOK op een geboortelijst zetten?

Uiteraard kunnen diensten van NOOK geïntegreerd worden op uw geboortelijstje via:

 • Pakske: https://www.pakske.be/Ptitcolis.be
 • Ptit colis: https://www.pakske.be/Ptitcolis.be
 • Bébé d'amore: https://bebe-damore.be/
 • Club coucoun: https://www.clubcoucoun.be/
 • Baby-L: https://www.baby-l.be/
Wat bij annulatie?

Afspraken kunnen 24u op voorhand kosteloos afgezegd worden. 

Indien u uw afspraak laattijdig annuleert (minder dan 24u op voorhand) zal er een vergoeding gevraagd worden van 50% op uw geplande afspraak. Zo vermijden wij als zaak laattijdige annuleringen en kunnen we andere gezinnen tijdig van een plekje voorzien.

Onze tijd is kostbaar, net zoals de uwe.

Hoe plan ik een sessie met mijn cadeaubon?

Je kan gebruik maken van je cadeaubon in de periode van zijn geldigheid. (zie richtlijn: max 1 jaar geldig). Bij het gebruik van een cadeaubon moet het resterend bedrag van de sessie verrekend worden. Dit kan vereffend worden met PC, cash of bancontact. 

De betaling van de dienst blijft gelden volgens onze voorwaarden vermeld op onze website. Ongeacht de eventuele beperkingen in de uitvoering als gevolg van externe factoren.