NL FR

Mam

Een uniek en intiem moment voor jou alleen

Mam
Fertiliteitsmassage

Fertiliteitsmassage

Deze massage bereidt het lichaam en geest voorzichtig voor op het verwelkomen van een baby. 

Hiermee kunt u energieblokkades opheffen die de conceptie kunnen belemmeren. Bovendien stimuleert en harmoniseert het het voortplantingssysteem.

Dankzij de diepe ontspannende werking concentreer je je weer op je lichaam en je zwangerschapstraject. 

1ste massage €110

2de massage binnen éénzelfde cyclus €100

Voor wie?

Alle vrouwen die zwanger willen worden. Of je nu een spontaan traject volgt en-of je een medische begeleid traject ondergaat. Het is even tijd voor jou om stil te staan bij je bewustzijn en je traject. Het is en blijft een cruciaal en intens moment in het leven van iedere vrouw. 

Endometriose, PCOS, verklevingen, verlaagde eicelreserve, 40+, cyclus problemen, medisch traject, herhaalde miskramen, innesteling lukt niet,…

Het ideale is om 2 sessies uit te voeren binnen je cyclus. De sessies zijn mogelijk tussen het einde van je menstruatie en voor de ovulatie!

Elke periode is belangrijk. Het wordt afgeraden om tijdens de menstruatie en na de ovulatie te worden gemasseerd om de energie van een mogelijke zwangerschap niet te verspreiden.

Wat is het?
Wat is het?

De vruchtbaarheids -& preconceptiemassage bestaat uit een massage van de onderbuik met lichte, niet-invasieve stimulatie, die de zuivering van de eierstokken, eileiders en baarmoeder bevordert. Het verbetert de bloedsomloop in de buikorganen met als doel de bloed-, zenuw- en lymfestroom te verbeteren. 

Bij cyclusstoornissen en menstruatieproblemen. 

De nieuwe stress, tijdens de vruchtbaarheidsreis, invasieve procedures, emotionele onrust, angst en zorgen zijn hoger. De stress van deze emoties wordt vooral in de buik gevoeld. Veel voorkomende uitdrukkingen hebben betrekking op het niveau van de maag. 

Voordelen fertiliteitsmassage

Harmoniseren

Diepe ontspanning

Ontgrendeld blokkades

Niet geadviseerd:
  • Voor of na de menstruatie
  • Bij een spiraal 
  • Abdominale chirurgische ingreep
  • Invasieve infectie of koorts
  • Bij een zwangerschap 
  • Niet na de ovulatie!
De ervaring van onze klanten:
De ervaring van onze klanten:
€ 110 / Sessie
90 minutes
Reserveer een plekje of druk op de knop rechtsonder de pagina