Contacteer ons

En boek uw afspraak

Babyspa


Wil je een afspraak maken? Boek via de BOEK NU knop. Heb je nog extra vragen of wens je een cadeaubon af te halen? Neem dan contact op via email. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden!

Mam


Opgelet! Afspraak enkel mogelijk via onderstaande knoppen

Nook Babyspa

Plein 15A, Kortrijk

Nook Mam

Plein 15B, Kortrijk

Geef een

cadeaubon

Hanne Dekyvere

Mijn naam is Hanne! NOOK is sinds 2020 mijn hart, mijn passie en vooral een verhaal waarbij ik ouders & baby op medisch, maar ook op vlak van wellbeing het allerbeste wil bieden. Wij streven naar het aanbieden van een multidisciplinaire deskundigheid, waarbij we jullie als kersverse ouder met de pasgeboren baby op een correcte, laagdrempelige en professionele manier kunnen ondersteunen tijdens het volledige traject vanaf de zwangerschapswens tot ver na de bevalling.

NOOK staat voor 'gezellig hoekje' en dat stralen we uit in ons volledig concept. Kom binnen, drink een koffie en vertel; hoe gaat het écht met je?

Heb je vragen rond een bepaalde sessie of een boeking? Wil je meer informatie over een product of werkwijze? Wens je een samenwerking als partner of ben je geïnteresseerd in een vacature? Ik help je graag verder

Heb je nog vragen?

Bekijk antwoorden op de meest gestelde vragen bij onze belangrijke weetjes!