NL FR

Babyspa

Een uniek en intiem moment tussen jou en je baby

Babyspa
Hydrotherapie

Hydrotherapie

Wij gaan bubbelen!

De aangename temperatuur van het chloorvrije water in combinatie met lichte bubbels zorgt ervoor dat hij of zij tijdens de sessie van 25 minuten volledig zelfstandig kan floaten en bewegen in het water.

Een baby wordt altijd volledig ondersteund, op de arm genomen of vredig in het bedje gelegd, maar tijdens het floaten beweegt en ontplooit hij/zij zich volledig onafhankelijk. Dit moment draagt bij aan het kind zijn/haar zelfvertrouwen en motorische ontwikkeling.

Floaten zorgt voor verlichting bij krampjes. Het bevordert slaapritme, zwemreflex, coördinatie en het zelfbewustzijn. Ook vergroot het floaten de longcapaciteit en versterkt het de spieren en gewrichten

Praktische info
Praktische info

Je baby is welkom vanaf veertien dagen na de geboorte tot de leeftijd van 24 maand. 

Floaten zorgt voor verlichting bij krampjes. Het bevordert slaapritme, zwemreflex, coördinatie en het zelfbewustzijn. Ook vergroot floaten de longcapaciteit en versterkt het de spieren en gewrichten

De baby krijgt een veilige neckfloat aan om in het water te gaan tot de leeftijd van 9 maand. Deze rust zacht op de kin en is comfortabel om te dragen. Daarna stappen we over tot een chestfloat die gebruikt zal worden tot  de leeftijd van 24 maand. 

Hydrotherapie (bubbelen in de babyjacuzzi)

Zwemluier

Warm badlinnen

Tip

Zorg dat je baby goed gegeten heeft voor de sessie van start gaat. Zo kan hij/zij optimaal genieten en is zijn/haar uithouding het grootst.

Belangrijke info

Wij raden u aan om om de voeding aan uw baby vooraf te geven. Zo kan hij/zij optimaal genieten en is zijn/haar uithouding het grootst. 

Echter, als je ons op voorhand even contacteert kunnen we nagaan of we een voeding vóor de sessie nog kunnen inplannen.

Solo

€ 45 / Sessie
25 minuten

Duo

€ 80 / Sessie
25 minuten
Reserveer een plekje of druk op de knop rechtsonder de pagina