Hanne

Mijn naam is Hanne! NOOK is sinds 2020 mijn hart, mijn passie en vooral een verhaal waarbij ik ouders & baby op medisch, maar ook op vlak van wellbeing het allerbeste wil bieden. Wij streven naar het aanbieden van een multidisciplinaire deskundigheid, waarbij we jullie als kersverse ouder met de pasgeboren baby op een correcte, laagdrempelige en professionele manier kunnen ondersteunen tijdens het volledige traject vanaf de zwangerschapswens tot ver na de bevalling.

NOOK staat voor 'gezellig hoekje' en dat stralen we uit in ons volledig concept. Kom binnen, drink een koffie en vertel; hoe gaat het écht met je? Mij zal je voornamelijk ontmoeten in NOOK Babyspa & Mam, daarnaast sta ik in voor de coördinerende rol binnen de vroedvrouwenpraktijk.

Hieronder stel ik je heel graag ons team aan je voor!

Jantien

Vroedvrouw

Jantien hier, vroedvrouw in hart en nieren.

Ik voel mij thuis bij NOOK. Zwangeren, hun partner en pasgeborenen, het is voor mij een vertrouwde omgeving. 2 jaar geleden was ik bij de start van dit mooi verhaal. Met trots kan ik zeggen dat ik dus deel uitmaak van zowel Babyspa & Mam als de vroedvrouwenpraktijk.

De babysessies begeleiden en het geven van zwangerschaps-& mamamassages, ik doe het met zo veel plezier. Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten in ons gezellig hoekje in de praktijk, of bij jullie thuis eens jullie wondertje geboren is. Ik zal altijd klaarstaan voor jullie, met een lach!

Charlotte

Student vroedkunde

Ik kreeg de unieke kans om als student vroedkunde deel uit te mogen maken van NOOK. Het hele concept omschrijft ook mij als persoon. Een vertrouwde omgeving waar ruimte is voor plezier.

Al van toen ik zelf nog klein was had ik altijd een passie voor het zorgen. Dit heb ik doorheen mijn stageperiodes nog duidelijker gemerkt. Het zorgen voor zowel mama als baby en de onderlinge band die ze delen met elkaar vind ik prachtig.

Bij NOOK wordt dit dan ook erg benadrukt waardoor ik me meteen thuis voelde. Ik kijk er enorm naar uit jullie allemaal te mogen ontmoeten met jullie kleine wondertje(s) zodat jullie zich even thuis kunnen voelen als ik!

Stephanie

Vroedvrouw bij i-mens

Reeds 21 jaar ben ik vroedvrouw, begeleid ik mama's en baby's in de meest intense periode van hun leven. Geen vraag is me te veel, je kan altijd op me rekenen. Mijn jarenlange ervaring zorgt er voor dat ik ondertussen een uitgebreide kijk heb op alles rond vroedkunde.

Ik zie een verhaal met NOOK en zet er dan ook met veel liefde mijn schouders onder. Welkom, ik neem jullie mee in de start van een nieuw hoofdstuk in jullie leven!

Magali

Vroedvrouw bij i-mens

Ik ben Magali, mama van 3. Ik werk al ruim 5 jaar als vroedvrouw. Ik vind het geweldig om koppels, ouders te zien worden, om gezinnen te zien groeien. En dan zijn er nog de baby’s… Ik hou enorm van die kleine mensjes en blijf er mij in verwonderen.

Ik hou van de grote variatie van mijn job, maar borstvoeding boeit mij mateloos! Het leuke aan ons team is dat we meer zijn dan enkel collega’s.

Liese

Vroedvrouw bij i-mens

Hoi, ik ben Liese. Al 4 jaar fiere vroedvrouw bij i-mens en mama van Castor en Ode.Ik ben vroedvrouw geworden door de fascinatie van moeder natuur die het mogelijk maakt een kindje te creëren, op de wereld te zetten en tevens ook groot te brengen.

Als vroedvrouw wil ik het kersvers gezin vooral bijstaan met mijn kennis en hen op weg helpen in het moeder/vaderschap en hun eigenheid samen hierin leren zoeken.

Aline

Vroedvrouw bij i-mens

Hoi! Mijn naam is Aline. Met heel veel enthousiasme en gedrevenheid maak ik deel uit van dit fantastisch team! Als mama van 2 topjongens heb ik mij jaren geleden omgeschoold om van vroedvrouw mijn 'late roeping', mijn job, mijn hobby te maken.

Het is mijn passie om (toekomstige) ouders te begeleiden, hen deskundig te ondersteunen in hun vragen rond: zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Vroedvrouw zijn voelt aan als perfect voor mij!