CÉLINE

Céline zal je ontmoeten in NOOK Babyspa Kortrijk!

Zij is super enthousiast en heeft een passie voor baby’s en zwangerschap. Naast haar lieve persoonlijkheid is Céline ook een topper in allround wellness & beauty.Met haar diploma schoonheidsspecialiste én haar ervaring binnen de studie vroedkunde is zij de ideale persoon om het concept van NOOK Babyspa met kracht en heel veel liefde verder te zetten! Heb je een vraagje rond je huidverzorging? Even een lieve babbel nodig? Céline brengt je tot rust, dat is zeker! Wij zijn super fan van Céline en dat zullen jullie ook zijn!

MARGOT

In NOOK Babyspa Ieper zal je lieve Margot ontmoeten!

Ze past perfect binnen ons concept ‘gezellig hoekje’ want je voelt je super welkom bij Margot. Ze is verliefd op alles wat het onderwerp ‘baby & mama’ aan gaat! Met haar diploma als schoonheidsspecialiste is ze zeer sterk in haar massage’s en verzorgingen. Mama’s keren terug, niet enkel voor de beleving binnen de babyspa, maar zeker en vast ook omdat ze zich goed voelen bij Margot. De ‘hoe gaat het écht met je’ is exact waar wij binnen NOOK naar streven. Tijd nemen voor elkaar, even alle aandacht op jullie gericht. Margot maakt dit idee terug een stukje sterker, samen met Céline en Jantien!

Jantien

Jantien zal je ontmoeten in NOOK Babyspa Kortrijk!

Jantien komt ons helpen in NOOK babyspa als student vroedkunde en binnenkort zal ze onze collega worden in onze vroedvrouwenpraktijk NOOK Mam! Ze is verliefd op het concept, laaiend enthousiast over de kleine baby’s en de mama’s en super lief in de omgang.Voor Jantien is haar niets te veel. De massage’s en de verzorgingen erbij nemen, dat is voor haar ondertussen een nieuwe passie geworden. Smile! Want dat is Jantien!Onze 3e topper komt het team 1 dag per week versterken.

HANNE DEKYVERE

Zaakvoerder

Ik ben Hanne, 29 jaar, afkomstig vanuit het Kortrijkse en zaakvoerder van NOOK Babyspa & NOOK Mam. Sinds mei 2021 ben ik mama geworden van een dochtertje Ell. Ik ben gelukkig getrouwd met Niels Dejonghe; mijn grote liefde, coach en beste vriend. Door NOOK op te richten wil ik zorgen voor een nog betere connectie tussen de pasgeborene en de kersverse mama. Wij zorgen in een gezellige omgeving voor de rust en de nodige aandacht die een mama en haar baby verdienen. NOOK staat voor 'gezellig hoekje' en dat is exact waar wij naar streven! De 'hoe gaat het écht met je' is heel belangrijk binnen ons concept. Ga zitten, neem iets om te drinken en vertel. We maken graag tijd voor jullie.Heb je vragen rond een bepaalde sessie of een boeking? Wil je meer informatie over een product of werkwijze? Wens je een samenwerking als partner of ben je geïnteresseerd in een vacature? Ik help je graag verder

WAAROM EEN BABYSPA?

Stel je voor: je zit in een warme bubbel en zwemt wat in het rond. Het is er warm en de kleuren zijn neutraal. Voeding is er altijd, wanneer je maar wilt. Gedempte geluiden maken je rustig en op sommige momenten enthousiast. Ben je moe, dan slaap je. Wil je de beentjes strekken, doe gerust. Geen prikkels, alleen maar zweven in je eigen gemaakte bubbel.Maar dan is het over met de pret en word je opeens door een bijna onmogelijke krappe tunnel naar buiten geduwd, door God mag weten wat. Je hebt in ieder geval geen idee wat je overkomt. Eenmaal buiten lijkt het koud en zijn de kleuren in meervoud en fel. Duidelijk maken dat je het niet helemaal ziet zitten, dat kan je niet.WAT EEN AVONTUUR!Wat zou je er van denken om je baby nog eens opnieuw het gevoel te kunnen geven om terug in de buik te ‘bubbelen’?Heerlijk ontspannend zweven in water met een aangename temperatuur, de beentjes los, de armen sturen je in elke willekeurige richting. De bubbels in het water zorgen voor een ontspannende werking. Na het bubbelen nog even een Shantala babymassage.Heerlijk.Verwen je baby met een momentje me-time. Trouwens, de baby wellness brengt super veel voordelen met zich mee voor je pasgeboren baby! Verder op onze website kan je lezen wat wij allemaal aanbieden en waarvoor het allemaal goed is!

Heb je nog vragen?

Bekijk antwoorden op de meest gestelde vragen bij onze belangrijke weetjes!