Nook Cadeaubon

Maak iemand blij!

De babyspa! Een ideale cadeautip voor babybezoekjes, babyborrels of gewoon om je favoriete kleine spruit te verwennen met een sessie verwennerij. Een bon voor een zwangerschapsmassage of een mamamassage? Tuurlijk! Stuur ons een mailtje met je eigen gekozen bedrag en je kan de bon in overleg met ons komen afhalen in de zaak. Wij kiezen ervoor om plotse bezoekjes in de babyspa te vermijden en spreken het liefst met je af wanneer de afhaling het best past in onze planning!

Opgelet! De cadeaubonnen zijn niet van toepassing voor de vroedvrouwenpraktijk

Heb je een cadeaubon ontvangen?

Druk onderaan op 'Maak afspraak' en kies welke dienst je graag had gewenst. Vervolgens kan je bij de betaalmethode 'Betaal op locatie' selecteren en zal een collega ter plaatse uw cadeaubon verzilveren.

Wens je een cadeaubon te schenken?

Je kan ervoor kiezen een cadeaubon op te halen in de zaak. Dit is een leuk verpakt doosje, heel leuk om af te geven! Stuur ons een mailtje of whatsapp om je moment van ophaling in te plannen. Wens je graag vandaag nog de bon op te halen? Bel naar +32 498 07 03 22 en we ontvangen je tussen onze sessies door. Is NOOK wat ver afgelegen voor je of heb je snel een cadeaubon nodig? Druk rechts onderaan op de knop 'cadeaubon' en koop je cadeaubon online. Je ontvangt de bon op afdrukversie onmiddellijk in je mailbox. Je kunt de bon afdrukken, uitknippen, invullen en vervolgens zo afgeven aan de gelukkige. Let op, een online bon kunt u achteraf niet meer inwisselen voor een doosje.

whatsapp logo WhatsApp

Onze Pakketten

Kies een categorie

Baby

Zwangerschap

Mama

Gezichts-reiniging

HYDROTHERAPIE

25 minuten

Bubbelen in de babyjacuzzi

€ 40

BABYMASSAGE

25 minuten

Shantala babymassage

€ 35

HYDROTHERAPIE & BABYMASSAGE

50 minuten

Shantala babymassage & bubbelen in de babyjacuzzi

€ 70

DUO SESSIE HYDROTHERAPIE

25 minuten

Bubbelen in de babyjacuzzi - 2 baby's vriendjesdate

€ 75

DUO SESSIE BABYMASSAGE & HYDROTHERAPIE

50 minuten

Shantala babymassage & bubbelen in de babyjacuzzi - 2 baby's vriendjesdate

€ 130

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!